A ConsultAgro-t a minőség és precizitás védjegyében álmodtuk meg. Ügyfeleink eddigi visszajelzései bátorítanak minket abban, hogy tovább haladjunk ezen az úton.

A számunkra bizalmat szavazók teljeskörű kiszolgálásban részesülnek, így az aranykalászos gazda végzettség megszerzését követően, pályázati tanácsokkal, majd a későbbi sikeres pályázat során annak végigkísérésével és agrár-szaktanácsadással is levesszük partnereink válláról az adminisztratív terhek okozta súlyokat.

Pályázati sikerdíjunk, magában foglalja a projektmenedzsmenti díjat is, nincsenek további rejtett költségek. Komplex megoldást kínálunk, nem engedjük el partnereink kezét, vállaljuk a pályázat további „gondozását” is, számunkra az ügyfél elégedettsége a legfontosabb. Büszkék vagyunk arra, hogy az általunk benyújtott pályázatok nyerési aránya 100%.

SZOLGÁLTATÁSAINK

BLOG

2

2

Tovább olvasom »
Mezőgazdasági biztosítás

A mezőgazdasági termelést érintő időjárási és más természeti események miatti kockázatok hatásának enyhítése érdekében a korábbi években folyamatosan kialakított mezőgazdasági kockázatkezelési rendszerhez történő csatlakozásra a …

Tovább olvasom »
Egységes kérelem kisokos IV.

Feltételesség – HMKÁ6. Minimális talajborítás 2023-ban a megváltozott támogatási rendszert egy átdolgozott alapfeltételrendszer kíséri. Korábban a Kölcsönös megfeleltetés (HMKÁ+JFGK előírások) előírásainak kellett megfelelni, ezt 2023-tól …

Tovább olvasom »