Keresés
Close this search box.

Agrár pályázatírás

A Kormány és az Európai Unió által számtalan pályázati kiírás áll rendelkezésre, mely elkülönített keretösszegnek köszönhetően Ön fejleszteni tudja gazdaságát, vállalkozását. A fejlesztéssel még inkább hatékonnyá válhat a termelés.

Ezen összeg lehívásában, pályázatban foglaltak teljesítésében nyújtunk segítséget. Őstermelők, valamint mezőgazdasági főtevékenységű egyéni vállalkozók és gazdasági társaságok számára vállaljuk pályázatok elnyerését és utógondozását. Fontosnak tartjuk, hogy együtt gondolkodjunk a gazdálkodókkal, hiszen a másik oldalról szemlélve, termelő családom által rájöttem, hogy mennyire fontos az, hogy az ügyintéző fogja a pályázó kezét a megálmodástól egészen a kivitelezésig.

Csapatunk a mezőgazdasági pályázatokkal kapcsolatos ügyintézések lebonyolítása mellett tervezi a hazai vállalkozások, magán személyek európai uniós támogatásokhoz való hozzáférésének elősegítését is a jövőben. Így ha ezzel kapcsolatos kérdése merül fel is, keressen minket bizalommal.

pályázatírás Consultagro

SZOLGÁLTATÁSAINK

Agrár szaktanácsadás

Szaktanácsadás

Az agrártámogatások igénylésében, azzal járó követelmények megismertetésében, betartatásában nyújtunk segítséget partnereink számára.
RÉSZLETEK

Agrár rendezvényeink

Rendezvényeink

Fontosnak tartjuk, hogy partenreink a szakmában leginkább hozzáértő, rangos szakemberektől jussanak információhoz, akár döntéshozó, akár jogalkotó jogkörben is tevékenykednek. A rendezvényeink alkalmával a résztvevők kapcsolatépítését is szeretnénk elősegíteni.
RÉSZLETEK

Blog

Blog

Aktuális hírek, információk, pályázati lehetőségek.
RÉSZLETEK