Keresés
Close this search box.

ConsultAgro

A növények és a termőföld iránti szeretet egészen gyerekkorom óta körülvesz, hiszen egy mezőgazdasággal foglalkozó családban nőttem fel. Családi gazdaságunk által szembesültem a gazdálkodás során felmerülő nehézségekkel, a gazdálkodókat érintő növekvő adminisztratív terhekkel, valamint a szakmai hozzáértés, a pontos információhoz való hozzájutás fontosságával.

Felsőfokú tanulmányaimat Keszthelyen, a Georgikon karon folytattam, ahol Gazdasági agrármérnök diplomám megszerzését követően Precíziós mezőgazdasági szakmérnökként, majd mesterszakon Vidékfejlesztési agrármérnökként végeztem. Számos kísérletet végeztem laboratóriumi, valamint természeti körülmények között, főként szántóföldi kultúrákon, ahol a felmerülő költség-jövedelem viszonyra is hangsúlyt fektettem.

Consultagro agrár tanácsadás Faragó Nikolett
Previous slide
Next slide

A ConsultAgro-t, a minőség és precizitás védjegyében álmodtam meg. Az ügyfelek visszajelzései bátorítanak abban, hogy tovább haladjak ezen az úton. 

Sikerült egy remek csapatot összekovácsolni, így a számunkra bizalmat szavazók teljes körű kiszolgálásban részesülnek. Az aranykalászos gazda végzettség megszerzését követően, pályázati tanácsadással, majd a későbbi sikeres pályázat során annak végigkísérésével és agrár-szaktanácsadással is levesszük partnereink válláról az adminisztratív terhek okozta súlyokat.

Pályázati sikerdíjunk, magában foglalja a projektmenedzsmenti díjat is, nincsenek további rejtett költségek. Komplex megoldást kínálunk, nem engedjük el partnereink kezét, vállaljuk a pályázat további „gondozását” is.

Azon gazdák, akik bizalmat szavaznak nekünk, és regisztrált tagunk, sok előnyben részesül: Minden támogatást megkaphat, ami a gazdaságát sikerre viheti!

Faragó Nikolett
ConsultAgro Kft., ügyvezető

SZOLGÁLTATÁSAINK

Agrár Pályázatírás

Pályázatírás

A kormány és az EU által számtalan pályázat kerül kiírásra. A ConsultAgronál már a kezdeti lépéseket is az ügyfeleink gazdaságára szabottan alakítjuk ki, ezzel segítve a leghatékonyabb pályázatlehívást.
RÉSZLETEK

Agrár Szaktanácsadás

Szaktanácsadás

Az agrártámogatások igénylésében, azzal járó követelmények megismertetésében, betartatásában nyújtunk segítséget partnereink számára.
RÉSZLETEK

Agrár Rendezvényeink

Rendezvényeink

Fontosnak tartjuk, hogy partenreink a szakmában leginkább hozzáértő, rangos szakemberektől jussanak információhoz, akár döntéshozó, akár jogalkotó jogkörben is tevékenykednek. A rendezvényeink alkalmával a résztvevők kapcsolatépítését is szeretnénk elősegíteni.
RÉSZLETEK