Rólunk

A növények és a termőföld iránti szeretet egészen gyerekkorom óta körülvesz, hiszen egy mezőgazdasággal foglalkozó családban nőttem fel. Családi gazdaságunk által szembesültem a gazdálkodás során felmerülő nehézségekkel, a gazdálkodókat érintő növekvő adminisztratív terhekkel, valamint a szakmai hozzáértés, a pontos információhoz való hozzájutás fontosságával.

Felsőfokú tanulmányaimat Keszthelyen, a Georgikon karon folytattam, ahol Gazdasági agrármérnök diplomám megszerzését követően Precíziós mezőgazdasági szakmérnökként, majd mesterszakon Vidékfejlesztési agrármérnökként végeztem. Számos kísérletet végeztem laboratóriumi, valamint természeti körülmények között, főként szántóföldi kultúrákon, ahol a felmerülő költség-jövedelem viszonyra is hangsúlyt fektettem.

Csapatunk egy olyan teljeskörű szolgáltatást szeretne nyújtani az Ön számára, ahol a minőségi és precíz szaktanácsadás, pályázatírás és könyvelés mellett az alapfokú agrár-szakmai végzettség megszerzésére is lehetőséget biztosítunk.

agrarquality.hu rolunk farago nikolett

Üdvözlettel, Faragó Nikolett
ConsultAgro Kft, ügyvezető

Kapcsolat

Lépjünk kapcsolatba a megadott elérhetőségek bármelyikén!

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Tekintse meg szolgáltatásainkat és blog rovatainkat!