Keresés
Close this search box.

Referenciáink

Rólunk mondták

ConsultAgro TAG
Precíziós pályázat, Szaktanácsadás

A Gudmon Farm, egy önellátó, 400 hektáros családi gazdaság, Bács-Kiskun vármegye szívében. 2004 óta, magyar merinó juhok törzstenyészetével foglalkoznak, és törzskönyvezett apaállatokat állítanak elő. 2012-ben, mintatelep címet kaptak. Tanácsadó cégünket a ConsultAgro-t, azért keresték fel, hogy segítsünk megoldani, gazdaságuk rájuk nehezedő adminisztrációs terheit. Ennek eleget téve, már a kezdetektől, teljeskörű szaktanácsadást nyújtunk számukra. A gazdálkodási napló vezetése mellett, szakmai tanácsokkal látjuk el a gazdaságot, és felkészítjük Őket a különböző ellenőrzésekre is. Az állandó adminisztratív tevékenység során kialakult jó kapcsolatnak köszönhetően, a „precíziós pályázatban” is mi nyújtottunk segítséget számukra, így mára, két új CASE IH traktor büszke tulajdonosai.

Mezőgazdasági kisüzemek fejlesztése pályázat
Mezőgazdasági kisüzemek fejlesztése pályázat

A Molnár családi gazdaság, Solton található. Szántóföldi és kertészeti növények termesztésével, egyaránt foglalkoznak. A kertészeti növények termesztésén belül, kiemelt szerepet kap gazdaságukban, a karfiol illetve a pritaminpaprika termesztése. A pritaminpaprikát, több mint 20 éve az Univerhez szállítják, ahol a feldolgozást követően többek között, ’Erős Pista’ és ketchup készül belőle. A ConsultAgro solti irodáját, pályázati ötletükkel keresték fel, ahol a konzultáció során, Faragó Nikolettel átbeszélték, a Mezőgazdasági kisüzemek fejlesztése pályázat részleteit, feltételeit, beruházási ötletüket. Nagy álmuk volt, hogy a már évek óta bérelt földterületük, saját tulajdonukká váljon, ami most a pályázat keretein belül, meg is valósult.

Dupla pályázati siker, folyamatos szaktanácsadás
Generációváltás segítése a Tóth Farmon


A Tóth családi gazdaság Bács- Kiskun vármegyében, Dunavecsén található. A termelést Árpád és Fanni szülei kezdték el, saját földek vásárlásával, illetőleg bérlésével. A növények és a termőföld iránti szeretete egész gyerekkoruk óta kíséri őket, hiszen ebbe nőttek fel. Céljuk a gazdaság teljes átvétele, annak bővítése és fejlesztése, melyben a ConsultAgro segíti őket.

A ConsultAgro szaktanácsadási szolgáltatása révén, teljeskörű adminisztrációval segítjük munkájukat, hogy ők a termelésre tudjanak koncentrálni. Illetve felmerülő fejlesztési ötleteik, felmerülő gondolataik mellett is vállszélességben ott vagyunk, már a kezdeti szakaszban, hogy abból később egy nyertes pályázat, sikeres beruházás is lehessen.

Precíziós pályázat
Adminisztrációs terhek csökkentése, a Roszik Dinnye Kertészetnél.

 

Az ország közepén, a Duna partján található, az ország egyik vezető sárgadinnye termesztője. A híres Roszik Dinnye vállalkozás már 1997 óta foglalkozik ezzel a tevékenységgel. Kezdetben a görögdinnye termesztése is legalább akkora jelentőséggel bírt, mint a sárgadinnye, ám ma már utóbbi vált a vállalkozás kiemelkedő termékévé.

A ConsultAgro és a Roszik Dinnye között egy szoros és bizalmon alapuló kapcsolat alakult ki. A ConsultAgro az alapítása óta hűséges partnerünk, amit a legmagasabb szintű tudásunkkal, precíz feladatvégzéssel és az adminisztratív terhek csökkentésével hálálunk meg nekik.

Folyamatos szaktanácsadás, teljeskörű adminisztráció
Consultagro referencia

A Zichy Farm, Fejér vármegyében található, ahol 1500 hektáron szántóföldi növények termesztése folyik, illetve Tokajban, mintegy 30 hektár szőlő termesztése, annak feldolgozása és később pezsgőként értékesítése, Zichy Anna pezsgő néven. A gazdaságukat sújtó adminisztratív tevékenységgel nem tudtak már maguk megbirkózni, ezért olyan profi segítséget szerettek volna kapni, aki mindamellett, hogy az adminisztratív tevékenységet, a gazdálkodási napló vezetését és az egyéb szükséges feladatokat átvállalja, még hasznos gazdasági tanácsokkal is ellátja a céget. Így keresték meg a ConsultAgro-t.