Keresés
Close this search box.

Oktatás

Aranykalászos gazda

Az Aranykalászos Gazda képzés számos előnnyel járhat a jelentkezők számára.

Képzett szakemberek segítségével tanulhatnak a gazdálkodásról és az agráripari területekről.

Az Aranykalászos Gazda képzés átfogó ismereteket biztosít a mezőgazdasági termelés, állattenyésztés, növényvédelem és más agráripari területeken.

A képzés során a résztvevők olyan gyakorlati tapasztalatokat szerezhetnek, amelyek segítenek növelni a hatékonyságot, javítani a terméshozamot és optimalizálni a gazdasági folyamatokat.

Consultagro oktatás agrár képzés
Consultagro agrár tanácsadás oktatás

A képzés lehetőséget ad arra, hogy a résztvevők olyan üzleti ismereteket szerezzenek, amelyek segítenek a gazdasági tevékenység hatékonyabb és eredményesebb működtetésében.

A képzés segítségével a résztvevők lehetőséget kapnak arra, hogy kapcsolatot építsenek a mezőgazdasági szakmai közösséggel, ami elősegítheti a hálózatépítést és a tapasztalatcsere lehetőségét.

Az Aranykalászos Gazda képzés elősegítheti a szakmai fejlődést és a karrier előrelépést az agráripari területen.

A képzés során a résztvevők olyan készségeket sajátíthatnak el, amelyek elősegítik a hatékony kommunikációt, az üzleti tervezést és a stratégiai gondolkodást.

Miért van rá szükség?

Pályázatoknál plusz pontot jelent

Földvásárláshoz

Gazdaságlétesítéshez

SZOLGÁLTATÁSAINK

Agrár pályázatírás

Pályázatírás

A kormány és az EU által számtalan pályázat kerül kiírásra. A ConsultAgronál már a kezdeti lépéseket is az ügyfeleink gazdaságára szabottan alakítjuk ki, ezzel segítve a leghatékonyabb pályázatlehívást.
RÉSZLETEK

Agrár szaktanácsadás

Szaktanácsadás

Az agrártámogatások igénylésében, azzal járó követelmények megismertetésében, betartatásában nyújtunk segítséget partnereink számára.
RÉSZLETEK

Agrár rendezvényeink

Rendezvényeink

Fontosnak tartjuk, hogy partenreink a szakmában leginkább hozzáértő, rangos szakemberektől jussanak információhoz, akár döntéshozó, akár jogalkotó jogkörben is tevékenykednek. A rendezvényeink alkalmával a résztvevők kapcsolatépítését is szeretnénk elősegíteni.
RÉSZLETEK