Keresés
Close this search box.

Itt a legújabb KAP ütemterv!

Tájékoztatás az új agrár-környezetgazdálkodási támogatással kapcsolatos tervekről Consultagro

A Vidékfejlesztési Program keretében működő agrár-környezetgazdálkodási támogatás (AKG) kötelezettségvállalási időszaka 2024. december 31-én lezárul, de az Agrárminisztérium határozott szándéka a támogatási forma fenntartása. Ennek megfelelően 2024. őszén meghirdetésre kerül egy 2025. január 1-től induló, 5 éves időszakra szóló új AKG felhívás. Az új felhívás alapját Magyarország Közös Agrárpolitikai Stratégiai Tervében (KAP ST) kell megteremteni, ennek kapcsán intenzív egyeztetések zajlanak az Európai Bizottsággal. Ezzel párhuzamosan az Agárminisztérium megkezdte a pályázati felhívás kidolgozását az érintett szakmai szervezetek aktív közreműködésével. Az Európai Bizottság jóváhagyása előtt csak az előzetes tervek általános ismertetése lehetséges, az alábbiakban letölthető tájékoztató – elsősorban a szántó vetésszerkezeti előírások kapcsán – ezt a célt szolgálja a gazdák felkészülését segítve.

Előzetes tájékoztató_AKG_szántó 2024

Forrás: kap.gov.hu
A tájékoztatás nem teljes körű, további információkért állunk rendelkezésére!
Keressen minket pályázatával, hogy le ne maradjon a lehetőségről!
Vállaljuk a pályázattal kapcsolatos ügyintézések teljeskörű lebonyolítását megálmodástól egészen a kivitelezésig!
 

Megosztás

Consultagro agrár tanácsadás Faragó Nikolett

Faragó Nikolett

A ConsultAgro-t a minőség és precizitás védjegyében álmodtuk meg. Ügyfeleink eddigi visszajelzései bátorítanak minket abban, hogy tovább haladjunk ezen az úton.

SZOLGÁLTATÁSAINK

Pályázatírás

Pályázatírás

A kormány és az EU által számtalan pályázat kerül kiírásra. A ConsultAgronál segítünk a leghatékonyabb pályázatlehívásában, mindezt a számunkra bizalmat szavazóknak gazdaságukra szabva tesszük.
RÉSZLETEK

Szaktanácsadás

Szaktanácsadás

Az agrártámogatások igénylésében, azzal járó követelmények megismertetésében, betartatásában nyújtunk segítséget partnereink számára.
RÉSZLETEK

Rendezvényeink

Rendezvényeink

Fontosnak tartjuk, hogy partenreink a szakmában leginkább hozzáértő, rangos szakemberektől jussanak információhoz, akár döntéshozó, akár jogalkotó jogkörben is tevékenykednek. A rendezvényeink alkalmával a résztvevők kapcsolatépítését is szeretnénk elősegíteni.
RÉSZLETEK