Keresés
Close this search box.

Lovastúra vezető képzés indul HAMAROSAN!

lovastúra vezető képzés ConsultAgro

Szereted a lovakat, és az embereket?

Szeretsz programokat szervezni?

Jelentkezz a képzésünkre!

A Lovastúra-vezető képzés során alaposan megismerheted a lovak külső és belső tulajdonságait, valamint a lótartás és takarmányozás legfontosabb elemeit. Megtanulod felismerni és kezelni a betegségeket, amíg az állatorvos megérkezik, és magabiztosan bánsz majd a különböző temperamentumú lovakkal is.

Felkészítjük a lovakat fizikailag és mentálisan a túrákra, így biztos lehetsz benne, hogy nem lesz probléma még hosszabb utak során sem.

A képzés során nagy hangsúlyt fektetünk a gyakorlati tapasztalatszerzésre, sok tréninggel és játékkal mutatjuk meg, hogyan válhatsz felelősségteljes túravezetővé, és milyen elvek alapján hozd meg döntéseidet. Olyan ismeretekre teszel szert, amelyek révén még a műholdak hiányában sem fogsz eltévedni, és sikeresen megbirkózol az időjárás viszontagságaival. A túrákat tervezheted, szervezheted és vezetheted, felkészítheted a tanítványaidat a lovas túrákra, valamint lovardát is üzemeltethetsz vagy vezethetsz. Táborokat is szervezhetsz, biztosítva a résztvevők számára a felejthetetlen élményeket.

Képzés időtartama: 800 óra

Képzés megkezdésének feltételei:

-Érettségi végzettség

-Alapfokú angol vagy német nyelvismeret

-Foglalkozásegészségügyi alkalmassági vizsgálat

-Erkölcsi bizonyítvány

Képzés zárása: A képzés számonkéréssel zárul, amely a képzés végén kerül megtartásra. A sikeres vizsgázók Tanúsítványt kapnak.

Igazolás a képzés elvégzéséről: TANÚSÍTVÁNY, amely kiadásának feltétele a záróvizsgán „Megfelelt” minősítés megszerzése.

A Lovastúra-vezető végzettséggel az alábbi tevékenységek végzésére leszel jogosult:

-Lovas-túrák tervezése, szervezése és vezetése

-Tanítványok felkészítése a lovas-túrákra

-Lovarda üzemeltetése és vezetése

-Táborok szervezése és vezetése

A képzés biztosítja, hogy minden szükséges készséggel és tudással felkészülten állj a lovas túrák élén, a természetben való biztonságos és élményekkel teli kikapcsolódás érdekében.

Várjuk szeretettel jelentkezésedet!

Jelentkezni lehet:
E-mail: papp.diana@consultagro.hu
Tel: +36-30/389-4160

Megosztás

Consultagro agrár tanácsadás Faragó Nikolett

Faragó Nikolett

A ConsultAgro-t a minőség és precizitás védjegyében álmodtuk meg. Ügyfeleink eddigi visszajelzései bátorítanak minket abban, hogy tovább haladjunk ezen az úton.

SZOLGÁLTATÁSAINK

Pályázatírás

Pályázatírás

A kormány és az EU által számtalan pályázat kerül kiírásra. A ConsultAgronál segítünk a leghatékonyabb pályázatlehívásában, mindezt a számunkra bizalmat szavazóknak gazdaságukra szabva tesszük.
RÉSZLETEK

Szaktanácsadás

Szaktanácsadás

Az agrártámogatások igénylésében, azzal járó követelmények megismertetésében, betartatásában nyújtunk segítséget partnereink számára.
RÉSZLETEK

Rendezvényeink

Rendezvényeink

Fontosnak tartjuk, hogy partenreink a szakmában leginkább hozzáértő, rangos szakemberektől jussanak információhoz, akár döntéshozó, akár jogalkotó jogkörben is tevékenykednek. A rendezvényeink alkalmával a résztvevők kapcsolatépítését is szeretnénk elősegíteni.
RÉSZLETEK