Keresés
Close this search box.

Falusi Vendéglátó képzés indul hamarosan!

Falusi vendéglátó képzés ConsultAgro

Kiknek ajánljuk a Falusi Vendéglátó képzést?

Neked szól a képzés, ha érdeklődsz a falusi turizmus iránt, és szívesen kapcsolódnál be a vendéglátás, szálláshely-szolgáltatás vagy programszervezés területére.

Emellett várjuk azokat is, akik vidéki gazdaságot működtetnek, és mindennapi tevékenységeik mellett vendégeket is fogadnának, és vállalkozói igazolványt szeretnél kiváltani.

Milyen képesítést szerzel a tanfolyam elvégzése után?

A Falusi Vendéglátó képzés egy államilag elismert program, amely hasonló a korábbi OKJ-s tanfolyamokhoz, és képesítő bizonyítványt biztosít a résztvevőknek.

Mit csinál egy Falusi Vendéglátó?

A Falusi Vendéglátó saját gazdaságában kisüzemi élelmiszer-termelési tevékenységet folytathat, és helyben termelt vagy helyi alapanyagokból készült ételeket kínálhat a vendégeknek. Emellett programokat szervez és ajánl a vendégek számára, valamint kezeli a vendéglátóhely gazdasági és pénzügyi feladatait.

A Falusi Vendéglátó feladatai

A Falusi vendéglátónak számos feladata van: üzleti döntések meghozatala, partneri és vendégkapcsolatok kezelése, a vendéglátóhely operatív működésének biztosítása, készletgazdálkodás, és a rendelések kezelése. Emellett a vendéglátó marketing tevékenységet végez, programokat szervez és ajánl, valamint a vendéglátóhely karbantartási és logisztikai feladatait is ellátja. Fontos, hogy betartsa a munka- és balesetvédelmi, tűz- és környezetvédelmi előírásokat, és hatékonyan működjön együtt a munkatársakkal és más szolgáltatókkal.

A képzés részletei

Kezdési feltételek: alapfokú iskolai végzettség, foglalkozás-egészségügyi alkalmassági vizsgálat

Időtartam: 800 óra

Befizetési módok: személyesen készpénzzel vagy bankkártyával beiratkozáskor, illetve banki átutalással

A képzés lezárása

A tanfolyam végén számonkéréssel zárul, amely sikeres teljesítés esetén Tanúsítványt biztosít. Az akkreditált, független vizsgaközpont szervezi és biztosítja a képesítő vagy szakmai vizsgát, amelynek díját közvetlenül a vizsgaközpontnak kell fizetni.

További feladatok és felelősségek

A Falusi Vendéglátó feladata, hogy biztosítsa a vendéglátóhely működését, kezelje a megrendeléseket, karbantartási és logisztikai feladatokat lásson el, valamint betartsa a vonatkozó biztonsági előírásokat. Emellett munkatársak irányítása, értékelése és motiválása, valamint együttműködés más szolgáltatókkal és utazásszervezőkkel is része a feladatkörének.

Kiknek ajánljuk?

Azoknak, akik falusi turizmus iránt érdeklődnek, kisebb vidéki gazdaságot működtetnek, és vendégeket fogadnának, akik számára bemutatnák gazdaságuk mindennapjait.

Ha Július 31.-ig jelentkezel bármelyik képzésünkre, 10% kedvezményt biztosítunk Neked a tanfolyam árából, és sorsolásra kerülnek nyeremények is, melyekre szintén esélyessé válsz!

Várjuk szeretettel jelentkezésedet!

Jelentkezni lehet:
E-mail: papp.diana@consultagro.hu
Tel: +36-30/389-4160

Megosztás

Consultagro agrár tanácsadás Faragó Nikolett

Faragó Nikolett

A ConsultAgro-t a minőség és precizitás védjegyében álmodtuk meg. Ügyfeleink eddigi visszajelzései bátorítanak minket abban, hogy tovább haladjunk ezen az úton.

SZOLGÁLTATÁSAINK

Pályázatírás

Pályázatírás

A kormány és az EU által számtalan pályázat kerül kiírásra. A ConsultAgronál segítünk a leghatékonyabb pályázatlehívásában, mindezt a számunkra bizalmat szavazóknak gazdaságukra szabva tesszük.
RÉSZLETEK

Szaktanácsadás

Szaktanácsadás

Az agrártámogatások igénylésében, azzal járó követelmények megismertetésében, betartatásában nyújtunk segítséget partnereink számára.
RÉSZLETEK

Rendezvényeink

Rendezvényeink

Fontosnak tartjuk, hogy partenreink a szakmában leginkább hozzáértő, rangos szakemberektől jussanak információhoz, akár döntéshozó, akár jogalkotó jogkörben is tevékenykednek. A rendezvényeink alkalmával a résztvevők kapcsolatépítését is szeretnénk elősegíteni.
RÉSZLETEK