Keresés
Close this search box.

Utolsó lehetőség! Aranykalászos gazda képzés!

Aranykalászos gazda képzés ConsultAgro

Fiatal Gazdák Figyelem!

Utolsó lehetőség, hogy B kategóriás jogosítvány megléte nélkül szerezd meg Aranykalászos Gazda végzettséged!

Csoportjaink szeptember 1-jei indulásáig NEM KELL rendelkezni ,,B” kategóriás jogosítvánnyal!

Ha már régóta álmodozol saját földről, vagy saját családi gazdaság indításáról, most itt a lehetőség! Ne bízd a véletlenre a jövődet, JELENTKEZZ MOST!

Az Aranykalászos Gazda tanfolyam segítségével, tapasztalt oktatóink irányításával megszerezheted a szükséges tudást és készségeket.

Az oktatás interaktív online és gyakorlati órák keretében zajlik, ahol bátran kérdezhetsz szakértőinktől. A képzés során részletesen megismerheted a legfontosabb témaköröket: növénytermesztés, állattartás, kertészet, kereskedelem, gépészet és vállalkozási ismeretek.

Valódi, hasznosítható tudást kapsz, amit később kamatoztathatsz is!

Ne engedd, hogy álmaid csak vágyak maradjanak!

Csatlakozz hozzánk, és közelebb kerülsz céljaid eléréséhez az Aranykalászos Gazda végzettséggel!

 

Megosztás

Consultagro agrár tanácsadás Faragó Nikolett

Faragó Nikolett

A ConsultAgro-t a minőség és precizitás védjegyében álmodtuk meg. Ügyfeleink eddigi visszajelzései bátorítanak minket abban, hogy tovább haladjunk ezen az úton.

SZOLGÁLTATÁSAINK

Pályázatírás

Pályázatírás

A kormány és az EU által számtalan pályázat kerül kiírásra. A ConsultAgronál segítünk a leghatékonyabb pályázatlehívásában, mindezt a számunkra bizalmat szavazóknak gazdaságukra szabva tesszük.
RÉSZLETEK

Szaktanácsadás

Szaktanácsadás

Az agrártámogatások igénylésében, azzal járó követelmények megismertetésében, betartatásában nyújtunk segítséget partnereink számára.
RÉSZLETEK

Rendezvényeink

Rendezvényeink

Fontosnak tartjuk, hogy partenreink a szakmában leginkább hozzáértő, rangos szakemberektől jussanak információhoz, akár döntéshozó, akár jogalkotó jogkörben is tevékenykednek. A rendezvényeink alkalmával a résztvevők kapcsolatépítését is szeretnénk elősegíteni.
RÉSZLETEK