Keresés
Close this search box.

Pályázatírás lakossági ügyfelek, illetve önkormányzatok számára

Az álmok nálunk valóra válnak!

A ConsultAgro Kft. egy olyan cég, amely legfőképpen a gazdáknak nyújtott eddig segítő kezet a gazdálkodásuk sikerességében szaktanácsadásokkal, pályázataik megírásával, és azok gondozásával!
Most viszont bővíteni szeretnénk palettánkat, és örömmel jelentjük be, hogy nem csak gazdáinknak, hanem lakossági ügyfelek, illetve önkormányzatok számára is segítő kezet nyújtunk a pályázatok során!

Hogyan is zajlik ez a folyamat?
Egy generál kivitelezővel, kéz a kézben valósítjuk meg azt az álmot, amit ügyfeleink megálmodtak, megterveztek! Természetesen lehetőséget biztosítunk arra, hogy maga a pályázati folyamatban segítsük ügyfeleinket, viszont ha bizonytalanok abban, hogy mely szakember lenne megfelelő számukra, ebben is segítséget tud nyújtani csapatunk!

 
 

Megosztás

Consultagro agrár tanácsadás Faragó Nikolett

Faragó Nikolett

A ConsultAgro-t a minőség és precizitás védjegyében álmodtuk meg. Ügyfeleink eddigi visszajelzései bátorítanak minket abban, hogy tovább haladjunk ezen az úton.

SZOLGÁLTATÁSAINK

Pályázatírás

Pályázatírás

A kormány és az EU által számtalan pályázat kerül kiírásra. A ConsultAgronál segítünk a leghatékonyabb pályázatlehívásában, mindezt a számunkra bizalmat szavazóknak gazdaságukra szabva tesszük.
RÉSZLETEK

Szaktanácsadás

Szaktanácsadás

Az agrártámogatások igénylésében, azzal járó követelmények megismertetésében, betartatásában nyújtunk segítséget partnereink számára.
RÉSZLETEK

Rendezvényeink

Rendezvényeink

Fontosnak tartjuk, hogy partenreink a szakmában leginkább hozzáértő, rangos szakemberektől jussanak információhoz, akár döntéshozó, akár jogalkotó jogkörben is tevékenykednek. A rendezvényeink alkalmával a résztvevők kapcsolatépítését is szeretnénk elősegíteni.
RÉSZLETEK