Keresés
Close this search box.

Szaktanácsadók keresztlátogatása Görögországban

Szaktanácsadók keresztlátogatása Görögországban

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) immár 4 éve aktív tagja az i2connect H2020-as nemzetközi projektnek. Az együttműködés keretében eddig 14 tanácsadó vett részt keresztlátogatáson (cross-visit), öt európai tagállamban (Németország, Lengyelország, Portugália, Olaszország, Lettország).

A projekt a meglévő tanácsadói hálózatokra és megvalósult sikertörténetekre építkezve szólítja meg az agrártanácsadókat olyan szemlélettel, amelyben az innováció alulról jövő (bottom-up) kezdeményezés. A konzorcium kiemelt hangsúlyt fektet arra, hogy a tanácsadók a jövőben minél több EIP-AGRI (Európai Innovációs Partnerség) projektet kezdeményezzenek, illetve vegyenek részt ilyenekben nemzeti- és nemzetközi szinten egyaránt.

A legutóbbi cross-visit keretében Faragó Nikolett a ConsultAgro ügyvezetője, és Virág László Marcell szaktanácsadók látogattunk el a görögországi Imathia-ba 2024. március 25-28. között. A cél az volt, hogy mi tanácsadók a gyakorlatban tanuljuk meg azonosítani, ill. elemezni az interaktív innovációs folyamatokat a görög partnerek vezetésével egy demonstrációs farm működésén keresztül. Az alábbi cikkre kattintva olvashatja el a görögországi szakmai tapasztalatainkat:

Szaktanácsadók keresztlátogatása Görögországban

 

Megosztás

Consultagro agrár tanácsadás Faragó Nikolett

Faragó Nikolett

A ConsultAgro-t a minőség és precizitás védjegyében álmodtuk meg. Ügyfeleink eddigi visszajelzései bátorítanak minket abban, hogy tovább haladjunk ezen az úton.

SZOLGÁLTATÁSAINK

Pályázatírás

Pályázatírás

A kormány és az EU által számtalan pályázat kerül kiírásra. A ConsultAgronál segítünk a leghatékonyabb pályázatlehívásában, mindezt a számunkra bizalmat szavazóknak gazdaságukra szabva tesszük.
RÉSZLETEK

Szaktanácsadás

Szaktanácsadás

Az agrártámogatások igénylésében, azzal járó követelmények megismertetésében, betartatásában nyújtunk segítséget partnereink számára.
RÉSZLETEK

Rendezvényeink

Rendezvényeink

Fontosnak tartjuk, hogy partenreink a szakmában leginkább hozzáértő, rangos szakemberektől jussanak információhoz, akár döntéshozó, akár jogalkotó jogkörben is tevékenykednek. A rendezvényeink alkalmával a résztvevők kapcsolatépítését is szeretnénk elősegíteni.
RÉSZLETEK