Keresés
Close this search box.

AAA minősítést érdemeltünk ki!

AAA cégminősítést kapott a ConsultAgro

Büszkén számolunk be róla, hogy elnyertük- mint kiválóan teljesítő cég- az  AAA cégminősítést!

Az AAA minősítés a legmagasabb minősítés, melyet a CompanyWall Cégminősítő ház kizárólag azon vállalatok részére ítél oda, melyek hosszú ideje a piacon vannak és megbízható üzletmenetet folytatnak, valamint nem volt soha blokkolva a bankszámlájuk, és a kötelezettségeiket időben rendezik.

Az AAA vállalatok megbízható üzleti partnerek, mely megerősíti, hogy stabilan fognak működni a jövőben is az üzleti életben és velük üzletelni szinte kockázat mentes.

A cégminősítés odaítélése, egyéb mutatók mellett, figyelembe veszi a fizetőképességet és a hitelképességet, eladósodottságot, profitabilitást, és egyéb mutatókat.

A cégek, melyek megfelelnek ezen szigorú kritériumoknak, kiérdemlik az AAA cégminősítést és kiválósági tanúsítványt, mely megerősíti kapcsolatát a már meglévő üzleti partnerekkel szemben, ügyfeleikkel és beszállítóikkal kapcsolatosan, továbbá a jövőbeli üzleti partnereik számára bizonyítékot nyújt arról, hogy a vállalat megbízhatósága kiemelten magas.


“A hitelképességet az üzleti jelentés alapján számokban értékelik.. Ez már önmagában is siker, és sokat elmond arról a férfiról vagy nőről, aki vezeti a céget, valamint az ott dolgozókról is.”

– Maja Kljun, igazgató

 

Továbbra is a tőlünk megszokott maximális odafigyeléssel, szakértelemmel, és precizitással dolgozunk partnereink sikereiért!

ConsultAgro csapata

AAA cégminősítést kapott a ConsultAgro

Megosztás

Consultagro agrár tanácsadás Faragó Nikolett

Faragó Nikolett

A ConsultAgro-t a minőség és precizitás védjegyében álmodtuk meg. Ügyfeleink eddigi visszajelzései bátorítanak minket abban, hogy tovább haladjunk ezen az úton.

SZOLGÁLTATÁSAINK

Pályázatírás

Pályázatírás

A kormány és az EU által számtalan pályázat kerül kiírásra. A ConsultAgronál segítünk a leghatékonyabb pályázatlehívásában, mindezt a számunkra bizalmat szavazóknak gazdaságukra szabva tesszük.
RÉSZLETEK

Szaktanácsadás

Szaktanácsadás

Az agrártámogatások igénylésében, azzal járó követelmények megismertetésében, betartatásában nyújtunk segítséget partnereink számára.
RÉSZLETEK

Rendezvényeink

Rendezvényeink

Fontosnak tartjuk, hogy partenreink a szakmában leginkább hozzáértő, rangos szakemberektől jussanak információhoz, akár döntéshozó, akár jogalkotó jogkörben is tevékenykednek. A rendezvényeink alkalmával a résztvevők kapcsolatépítését is szeretnénk elősegíteni.
RÉSZLETEK