Keresés
Close this search box.

I. AgroPiknik

ConsultAgro agrár tanácsadás agropiknik

2023.július 30-án, Solton került megrendezésre az I. AgroPiknik elnevezésű rendezvényünk.

Korábbiakban már több rendezvényt is szerveztünk ügyfeleink számára, ahol több Agrárpolitikában jártas, illetőleg döntéshozó jogkörben dolgozó személyek adhatták át tanácsaikat a pályázatokat, támogatásokat illetően is.

Ezen rendezvényünkön célunk volt, egy igazi, fergeteges Piknik hangulatot teremteni, az eddig végzett aranykalászos gazdáink számára. Az eddig végzettjeinket a solti Duna-parton láttuk vendégül, ahova hozhatták gyermekeiket, párjaikat.

A rendezvény fő célja, hogy az eddig végzett Aranykalászos gazdáinkat összeismertessük és családjaikkal egy jó hangulatú, kötetlen beszélgetés mellett, tapasztalatot cseréljenek, egymást biztatva, ötletelve tudjanak előre haladni a gazdálkodás rögös útjain. Készültünk gyerek programokkal is, hogy az egész család jól érezhesse magát, kicsiktől egészen a nagyokig, (lovaskocsikázástól, a fröccs-ig, kenyérlángossal, limonádéval, élő zenével) egy igazi piknik hangulat kerekedett, ahol a tánc sem maradhatott el. Mind e mellett szó esett a mezőgazdasági aktualitásokról, pályázati lehetőségekről is, valamint egy drón bemutatót is láthattak vendégeink

A rendezvényen készült képek:

A rendezvényről megjelent cikkek:

ConsultAgro agrár tanácsadás agropiknik
BAON.hu
ConsultAgro agrár tanácsadá sagropiknik
KALOHIREK.hu

Megosztás

Consultagro agrár tanácsadás Faragó Nikolett

Faragó Nikolett

A ConsultAgro-t a minőség és precizitás védjegyében álmodtuk meg. Ügyfeleink eddigi visszajelzései bátorítanak minket abban, hogy tovább haladjunk ezen az úton.

SZOLGÁLTATÁSAINK

Pályázatírás

Pályázatírás

A kormány és az EU által számtalan pályázat kerül kiírásra. A ConsultAgronál segítünk a leghatékonyabb pályázatlehívásában, mindezt a számunkra bizalmat szavazóknak gazdaságukra szabva tesszük.
RÉSZLETEK

Szaktanácsadás

Szaktanácsadás

Az agrártámogatások igénylésében, azzal járó követelmények megismertetésében, betartatásában nyújtunk segítséget partnereink számára.
RÉSZLETEK

Rendezvényeink

Rendezvényeink

Fontosnak tartjuk, hogy partenreink a szakmában leginkább hozzáértő, rangos szakemberektől jussanak információhoz, akár döntéshozó, akár jogalkotó jogkörben is tevékenykednek. A rendezvényeink alkalmával a résztvevők kapcsolatépítését is szeretnénk elősegíteni.
RÉSZLETEK