Keresés
Close this search box.

Kiskérődző állatjóléti támogatás

Kiskérődző állatjóléti támogatás consultagro

Kiskérődző állatjóléti támogatás

Felhívás célja: Állattartás fejlesztése az állatok javát szolgáló higiéniai és takarmányozási előírások teljesítése érdekében. Rendelkezésre álló forrás: 5 milliárd Ft. Támogatási kérelmek várható száma: 3.000 db

Kötelezettségvállalási időszak: 2022. július 1. – 2024. december 31. között
Támogatási kérelem benyújtásának ideje: 2022. május 16. és 2022. június 16. között

Kötelezően megvalósítandó, önállóan támogatható tevékenységek: évente megvalósítandó vállalások

  • Technológiába épített körömápolás – 40,44 €/ÁE/év
  • Endoparazita (belső élősködők) fertőzöttség ellenőrzése – 52,72 €/ÁE/év
  • Ektoparaziták (külső élősködök), valamint legyek, szúnyogok, nyüvek elleni védekezés – 75,42 €/ÁE/év
  • Ásványi anyag kiegészítés alkalmazása – 39,6 €/ÁE/év

További támogatható tevékenység:

  • Tranzakciós költség térítése – 7€/ÁE/év

2022. évre vonatkozóan időarányosan a feltüntetett támogatási összegek fele igényelhető. Támogatás alapját szolgáló állomány: Minimum 2 ÁE (14db állat)! A kötelezettségvállalási időszak első napján az ENAR-ban nyilvántartott 1 évnél idősebb juh és kecske egyedek. Támogatást igénylők köre: Az ENAR-ban az állatok tartójaként bejegyzett állattartó, aki hatósági állatorvosi igazolással rendelkezik arról, hogy eleget tesz az állategészségügyi és nyomon követési kötelezettségének és betartja az állategészségügyi és állatvédelmi szabályokat. A tájékoztatás nem teljes körű, részletekért keressen minket bizalommal!

Megosztás

Consultagro agrár tanácsadás Faragó Nikolett

Faragó Nikolett

A ConsultAgro-t a minőség és precizitás védjegyében álmodtuk meg. Ügyfeleink eddigi visszajelzései bátorítanak minket abban, hogy tovább haladjunk ezen az úton.

SZOLGÁLTATÁSAINK

Pályázatírás

Pályázatírás

A kormány és az EU által számtalan pályázat kerül kiírásra. A ConsultAgronál segítünk a leghatékonyabb pályázatlehívásában, mindezt a számunkra bizalmat szavazóknak gazdaságukra szabva tesszük.
RÉSZLETEK

Szaktanácsadás

Szaktanácsadás

Az agrártámogatások igénylésében, azzal járó követelmények megismertetésében, betartatásában nyújtunk segítséget partnereink számára.
RÉSZLETEK

Rendezvényeink

Rendezvényeink

Fontosnak tartjuk, hogy partenreink a szakmában leginkább hozzáértő, rangos szakemberektől jussanak információhoz, akár döntéshozó, akár jogalkotó jogkörben is tevékenykednek. A rendezvényeink alkalmával a résztvevők kapcsolatépítését is szeretnénk elősegíteni.
RÉSZLETEK