Keresés
Close this search box.

Solt, Révbérpuszta – 2022.02.25

Consultagro agrár tanácsadás rendezvény solt

2022.02.25-én került megrendezésre első szakmai rendezvényünk. A zártkörű rendezvényen szerződött partnereink, meghívott vendégeink vettek részt. Nagy örömünkre szolgált, hogy közel 100 fő volt jelen a rendezvényünkön, akik őstermelők, családi gazdaságok, gazdasági társaságok vezetői voltak. Mivel 2022-ben is számos változás érintette az agrárszabályozási rendszereket, ezért úgy gondoltuk, a szakmai rendezvény keretei között a témához leginkább értők adhatják át tudásukat Partnereinknek, ezzel is támogatva hatékonyabb termelésüket és a megváltozott szabályokhoz való alkalmazkodásukat. Nagy örömünkre szolgál, hogy a rendezvényt illetően számos pozitív visszajelzést kaptunk a résztvevőktől, akik kiemelték azt is, hogy szívesen ismerkedtek meg más gazdálkodókkal a rendezvény során, ahol tapasztalatot és eszmét is cseréltek.

 

Rendezvényünkről már két híroldal is nyilatkozott:

Nagyszabású agrárszakmai rendezvény Solt- Révbérpusztán – A Consultagro meghívására három megyéből érkeztek a gazdák

https://www.bacskiskun.hu/hirek/nagyszabasu-agrarszakmai-rendezveny-solt-revberpusztan

 

 

A rendezvényünkről készítettünk egy összefoglaló videót:

Megosztás

Consultagro agrár tanácsadás Faragó Nikolett

Faragó Nikolett

A ConsultAgro-t a minőség és precizitás védjegyében álmodtuk meg. Ügyfeleink eddigi visszajelzései bátorítanak minket abban, hogy tovább haladjunk ezen az úton.

SZOLGÁLTATÁSAINK

Pályázatírás

Pályázatírás

A kormány és az EU által számtalan pályázat kerül kiírásra. A ConsultAgronál segítünk a leghatékonyabb pályázatlehívásában, mindezt a számunkra bizalmat szavazóknak gazdaságukra szabva tesszük.
RÉSZLETEK

Szaktanácsadás

Szaktanácsadás

Az agrártámogatások igénylésében, azzal járó követelmények megismertetésében, betartatásában nyújtunk segítséget partnereink számára.
RÉSZLETEK

Rendezvényeink

Rendezvényeink

Fontosnak tartjuk, hogy partenreink a szakmában leginkább hozzáértő, rangos szakemberektől jussanak információhoz, akár döntéshozó, akár jogalkotó jogkörben is tevékenykednek. A rendezvényeink alkalmával a résztvevők kapcsolatépítését is szeretnénk elősegíteni.
RÉSZLETEK