Keresés
Close this search box.

Elindult a Digitális Agrárakadémia – 9 modulban 31 online ismeretterjesztő anyag

digitalis agrárakadémia consultagro

Elindult a Digitális Agrárakadémia – 9 modulban 31 online ismeretterjesztő anyag

Elindult a Digitális Agrárakadémia, a tudásmegosztó portálon 9 modulban 31 online ismeretterjesztő anyag érhető el.  Az alábbi linkre kattintva megtekinthető: https://www.digitalisagrarakademia.hu/ Ajánljuk a gazdálkodók figyelmébe az oldal megismerését, mely nagy segítséget nyújthat a digitális átállásban, valamint számos hasznos információ, tapasztalat is megtalálható. [/av_textblock]

Megosztás

Consultagro agrár tanácsadás Faragó Nikolett

Faragó Nikolett

A ConsultAgro-t a minőség és precizitás védjegyében álmodtuk meg. Ügyfeleink eddigi visszajelzései bátorítanak minket abban, hogy tovább haladjunk ezen az úton.

SZOLGÁLTATÁSAINK

Pályázatírás

Pályázatírás

A kormány és az EU által számtalan pályázat kerül kiírásra. A ConsultAgronál segítünk a leghatékonyabb pályázatlehívásában, mindezt a számunkra bizalmat szavazóknak gazdaságukra szabva tesszük.
RÉSZLETEK

Szaktanácsadás

Szaktanácsadás

Az agrártámogatások igénylésében, azzal járó követelmények megismertetésében, betartatásában nyújtunk segítséget partnereink számára.
RÉSZLETEK

Rendezvényeink

Rendezvényeink

Fontosnak tartjuk, hogy partenreink a szakmában leginkább hozzáértő, rangos szakemberektől jussanak információhoz, akár döntéshozó, akár jogalkotó jogkörben is tevékenykednek. A rendezvényeink alkalmával a résztvevők kapcsolatépítését is szeretnénk elősegíteni.
RÉSZLETEK