Keresés
Close this search box.

KEZDŐ-GAZDÁLKODÓ KISOKOS I.

Kezdő gazdálkodó kisokos consultagro

KEZDŐ-GAZDÁLKODÓ KISOKOS I.

El akarok kezdeni termelni, hogyan tovább?

  • 1 hektár feletti terület műveléséhez és terményértékesítéshez szükséges földművesként való nyilvántartásba vétel és őstermelői jogviszony.

Hogyan szerezhető meg a földművesként való nyilvántartásba vétel?

  • Földművesként való nyilvántartásba vételt a lakhely szerint illetékes Földhivatal végzi

A földművesként való nyilvántartásba vétel feltétele: – agrár szakmai végzettség ((pl.: Aranykalászos gazda; agrár felsőfokú végzettség stb.) – Vagy igazoltan gazdaságban eltöltött legalább min. 3 éves tapasztalat alapján

  • Hogyan szerezhető az őstermelői jogviszony?

Kiváltása a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara falugazdászainál kezdeményezhető. Meghatározott formanyomtatvánnyal végzik: (letölthető: httpss://www.nak.hu/hatosagi-ugyek/ostermelo/letoltheto-nyomtatvanyok )

Szerző: Faragó Nikolett

Megosztás

Consultagro agrár tanácsadás Faragó Nikolett

Faragó Nikolett

A ConsultAgro-t a minőség és precizitás védjegyében álmodtuk meg. Ügyfeleink eddigi visszajelzései bátorítanak minket abban, hogy tovább haladjunk ezen az úton.

SZOLGÁLTATÁSAINK

Pályázatírás

Pályázatírás

A kormány és az EU által számtalan pályázat kerül kiírásra. A ConsultAgronál segítünk a leghatékonyabb pályázatlehívásában, mindezt a számunkra bizalmat szavazóknak gazdaságukra szabva tesszük.
RÉSZLETEK

Szaktanácsadás

Szaktanácsadás

Az agrártámogatások igénylésében, azzal járó követelmények megismertetésében, betartatásában nyújtunk segítséget partnereink számára.
RÉSZLETEK

Rendezvényeink

Rendezvényeink

Fontosnak tartjuk, hogy partenreink a szakmában leginkább hozzáértő, rangos szakemberektől jussanak információhoz, akár döntéshozó, akár jogalkotó jogkörben is tevékenykednek. A rendezvényeink alkalmával a résztvevők kapcsolatépítését is szeretnénk elősegíteni.
RÉSZLETEK