Keresés
Close this search box.

Solt, Révbérpuszta – 2022.11.04

Immáron második alkalmammal került megrendezésre a szakmai rendezvényünk. Az első szakmai rendezvényünk 2022. februárjában zajlott, ahol sok pozitív visszacsatolást kaptunk ügyfeleinktől, meghívott vendégeinktől. 2022. novemberében megrendezésre kerülő zártkörű eseményünk célkeresztjében az Új közös agrárpolitika, 2023-27 közötti időszakban várható jogszabályi, adminisztratív változások, illetve új pályázati lehetőségek álltak. Örömmel láttuk, hogy több mint 120 fő fogadta el meghívásunkat, ezzel teltházas rendezvényt tartva Solt-Révbérpusztán.

 

Megosztás

Faragó Nikolett

A ConsultAgro-t a minőség és precizitás védjegyében álmodtuk meg. Ügyfeleink eddigi visszajelzései bátorítanak minket abban, hogy tovább haladjunk ezen az úton.

SZOLGÁLTATÁSAINK

Pályázatírás

Pályázatírás

A kormány és az EU által számtalan pályázat kerül kiírásra. A ConsultAgronál segítünk a leghatékonyabb pályázatlehívásában, mindezt a számunkra bizalmat szavazóknak gazdaságukra szabva tesszük.
RÉSZLETEK

Szaktanácsadás

Szaktanácsadás

Az agrártámogatások igénylésében, azzal járó követelmények megismertetésében, betartatásában nyújtunk segítséget partnereink számára.
RÉSZLETEK

Rendezvényeink

Rendezvényeink

Fontosnak tartjuk, hogy partenreink a szakmában leginkább hozzáértő, rangos szakemberektől jussanak információhoz, akár döntéshozó, akár jogalkotó jogkörben is tevékenykednek. A rendezvényeink alkalmával a résztvevők kapcsolatépítését is szeretnénk elősegíteni.
RÉSZLETEK